Vi har en løsning

“Grøn er det nye sort – albedo effekten som klimatiltag”

Hvorfor lytte?

Hvorfor lytte til et par aktivistiske NGO’er, som mener deres projekt er det vigtigste i verden? Der er da, så mange steder i verden, hvor det brænder på.

Hvorfor lytte til pensum for en ung studenterhue? Du er jo der i livet, hvor det nok er mange år siden du selv fik huen på hoved.

Hvorfor lytte til klimaforskerne, som fortæller at den globale temperatur stiger og om lidt rammer vi tipping point? Forskere siger jo så meget og de kan jo aldrig blive enige – og siger de endelig noget, gemmer de sig altid bag sandsynligheder.

Hvorfor lytte, når du har et godt liv med hus, have, bil og et godt job? Det går jo egentligt meget godt, selvom medierne kommer med en masse katastrofe historier.

Hvorfor lytte til vejrudsigten, som melder skybrud, tørke og andre ekstrem hændelser? Har det ikke altid været sådan – da jeg var barn oplevede jeg da også ekstrem hændelser.

Hvorfor lytte, når jeg alligevel har levet det meste af mit liv? Nu er pensionen inden for rækkevidde og måske er jeg allerede nået ind over linjen, hvor samfundet ikke forventer at jeg hver morgen står op og præstere.

 

Svarer er så simpelt

Du har et ansvar for, at også de børn og unge som er i starten af deres liv kan leve et godt liv – også de børn som kommer.

Du er mere end dig selv – du er en del af en lang kæde af mennesker, som fødes, lever et liv, og dør. Det er dine børn og deres børn, som kommer efter dig

 

Hvorfor lytte? – Fordi vi har en løsning!

En løsning som giver dig og dem der kommer efter dig et livsgrundlag for at leve et liv.

En løsning, som skaber mindre varmetilførsel til atmosfæren.

En løsning, som skaber nyt rum for biodiversiteten af blomster og insekter.

En løsning, som er smuk og skaber ro og balance inden i dig.

En løsning, som vi mennesker kan gøre til en del af vores liv.

Simpel forståelse

Teknisk forståelse